Cuprins curs

 • 1

  Webinar introductiv pentru România

  • Partea întâi

  • Partea a doua

Despre instructor

Domnul doctor Frank J. Kinslow a cercetat și predat tehnici de vindecare și dobândire a fericirii de peste 55 de ani. Expertiza dânsului se bazează pe experiența ca și chiropractician, studii temeinice în practici și filosofii Asiatice și o pasiune pentru teoria relativității și a fizicii cuantice. În anul 2007, în urma unei drame personale profunde, dansul a descoperit fântâna vindecării și a fericirii pe care a numit-o Eusentiment (Eufeeling). Prima sa dorință a fost să împărtășească Eusentimentul cu semenii săi. Așadar a dezvoltat procesul de Antrenare Cuantică (Quantum Entrainment), o tehnică care activează sistemul nervos autonom în crearea unui atmosfere propice vindecării profunde. Seminariile domnului doctor Frank Kinslow, webinariile și cărțile dânsului au deschis calea pentru mii de oameni către beneficiile și influența aproape magică a Eusentimentului. Dr. Kinslow se ghidează după filosofia "vindecarea ne face fericiți, iar fericirea vindecă. " A scris mai multe bestselleruri la nivel internațional iar astăzi este unul dintre cei mai apreciați profesori-vindecători. Împreună cu soția dansului, Martina, aceștia încurajează și împărtășesc filosofia vindecării prin fericire în întreaga lume. Mai multe detalii despre instructor:

Întrebări și Răspunsuri despre Metoda Kinslow - Antrenarea Cuantică

 • Ce anume reprezintă sistemul de Antrenare Cuantică (Quantum Entrainment)?

  Sistemul de Antrenare Cuantică (QE/AC) este principalul suport al Sistemului de Fericire Kinslow care susține vindecarea profundă și rapidă. Este o abordare interesantă și inovativă care poate fi aplicată de către oricine. AC este o tehnică complet naturală care accelerează imediat procesul natural de vindecare al organismului și duce la armonizarea corpului cu mintea și spiritul. Este un sistem complet, cu rezultate dovedite care poate fi folosit pentru creșterea încrederii în sine, a creativității, sporirea abundenței și a fericirii. Cel mai frumos aspect al Sistemului Kinslow este că îl puteți folosi de asemenea pentru vindecarea și ajutarea celor din jurul dvs.

 • Cum mă poate ajuta Sistemul Kinslow?

  Deoarece acest sistem acționează la nivelele profunde ale minții dvs, acesta vă va ajuta în armonizarea activitățiilor de zi cu zi. Începe prin organizarea gândurilor dvs, adaugă putere și scop exprimării acestora. Această energie sporită și ordonată continuă să vă aline și vindece organismul. Mai apoi, potențează vitalitatea, înțelepciunea și serenitatea spre a vă influența pozitiv viața, relațiile de familie și servici, recreerea, educația și desăvârșirea spirituală. Rezultatele nu întârzie să apară.

 • Ce anume implică însușirea Sistemului Kinslow?

  Sistemul a fost alcătuit astfel încât să permită însușirea cu ușurință a noțiunilor necesare sporirii sănătății și abundenței. Primul pas este învățarea sistemului de Antrenare Cuantică, cum să acționați la nivelul cel mai profund al minții dvs. Se pare că este atât de simplu astfel încât este suficient să citiți una dintre cărțile dânsului, să ascultați o carte în format audio, sau cel mai bine, să participați la un workshop. În acest moment workshop-urile sunt predate doar de către domnul Kinslow însă se organizează în mai multe țări.

 • Cum a apărut Metoda Kinslow?

  Această metodă este rezultatul unei îmbinări unice a metodelor de vindecare din Est și Vest și principiile fizicii cuantice și a teoriei relativității. Pentru a ajunge la acest nivel au fost necesari 40 de ani de perfecționări. Ideea de la care a pornit toul a fost: "viața nu ar trebui să fie atât de grea. " Apoi, într-un moment de inspirație, la vâsta de 61 de ani, dr. Kinslow a realizat că perioadele în care a fost cel mai productiv au fost mereu lipsite de efort și s-au derulat cu ușurință. Mai apoi au urmat instrucțiunile pentru o viață fără efort într-o lume atât de agitată.

 • Care este diferența între Sistemul Kinslow și alte tehnici de vindecare?

  Mai întâi trebuie să realizăm că Sistemul Kinslow este mai mult decât o tehnică de vindecare pentru suferința emoțională sau fizică. Am putea spune că acest sistem este un set exclusiv de vindecare atât pentru corp, minte, spirit cât și pentru relațiile de familie sau servici, recreere, educație, ajutorarea altora, inclusiv a animalelor. Aplicarea vindecării directe în cadrul Sistemului Kinslow se numește Antrenare Cuantică. Este diferită față de alte tehnici de vindecare. Metodele de vindecare tradiționale sunt întotdeauna o mobilizare a energiei generate de către sau printr-un vindecător. Inițiatorul vindecării prin Antrenare Cuantică doar începe procesul și urmărește mai apoi cum vindecarea se produce ușor și în siguranță cu efecte imediate.

 • Care este cel mai bun mod prin care putem explica Sistemul Kinslow altor persoane, în special persoanelor sceptice?

  Cea mai bună metodă prin care se poate explica Sistemul Kinslow este în termen de repaus. Repausul este vindecătorul universal. Când o persoană practică Antrenarea Cuantică resimte cel mai profund nivel de repaus, mai profund decât somnul. Acest repaus provoacă vindecarea profundă în materie de câteva minute. Nu este necesar niciun talent special sau un antrenament în prealabil deoarece este un tip natural de vindecare disponibil tuturor odată ce realizează existența acestuia.

 • Care sunt diferențele între tehnicile Antrenării Cuantice, Antrenarea Cuantică prin Triangulație (QE Triangulation) și Antrenarea Cuantică prin Intenție (QE Intention) și aplicațiile acestora precum Antrenarea Cuantică la distanță (Remote QE) și Antrenarea Cuantică pentru Finanțe (QE for Finances)?

  Pentru a stăpâni toate cunoștințele disponibile trebuie să le avem pe amândouă și să înțelegem și resimțim ceea ce dorim să aflăm. Înțelegerea și experiența sunt interdependente. Când construim un zid puternic avem nevoie și de cărămidă și de mortar. Mortar-ul Sistemului Kinslow este creat din tehnicile de bază ale Eusentimentului, Antrenării Cuantice, Antrenarea Cuantică prin Conștientizare (QE Awareness) și Antrenarea Cuantică prin Intenție. Cărămizile sunt Principiile Antrenării Cuantice ale Vieții Lucide (QE Principles of Lucid Living) care vă hrănesc, susțin și ghidează catre mai multă libertate, energie și înțelepciune.

 • Un element-cheie al Sistemului Kinslow este Eusentimentul (Eufeeling). Ce reprezintă acest concept?

  Eusentimentul este foarte special. Deseori nu îl conștientizați fiind ocupați cu încercările de zi cu zi. Însă este mereu acolo, aștepând să fie conștientizat. Antrenarea Cuantică este procedeul prin care conștientizăm existența Eusentimentului. Acesta nu este o filosofie ci o experiență directă a fericirii, păcii și iubirii din străfundul dvs. Când deveniți conștienți de prezența acestuia, vă va ghida în fiecare aspect al vieții dvs.

 • Există anumite aspecte ale vieții asupra cărora aplicarea metodei Kinslow nu este indicată?

  Nu există. Sistemul Kinslow se adaptează nevoilor și dorințelor fiecăruia, deoarece aceste tehnici sunt o modalitate prin care deveniți conștienți cu privire la ce se întâmplă la nivelele profunde ale minții dvs. Vă reaminim că deja aveți toate armele necesare depășirii provocărilor vieții și obținerii accentuării creativității, energiei, bucuriei și sănătății. Când nu mai sunteți în armonie cu Sinele se produce lipsa de armonie în viața de zi cu zi. Sistemul Kinslow este procedeul personalizat pentru pace interioară și prosperitate crescută.

Watch Intro Video

Mesajul Dr. Frank Kinslow pentru cursanții din România

Totul despre KINSLOW SYSTEM™ WEBINARS

 • Cine poate participa la Webinariile Antrenării Cuantice?

  Aceste webinarii vă vor arăta cum să găsiți și să puneți în aplicare acea parte a dvs care vindecă repede și profund. Este antrenant, este rapid și este real! Nu aveți nevoie de talente speciale sau training-uri prealabile. Dacă ați citit cărțile despre această metodă sau ați participat la un workshop atunci acest webinar va fi o recapitulare exelentă. Puteți de asemenea să aflați tehnici noi și desigur veți putea interacționa direct cu Dr. Kinslow în cadrul celor două sesiuni în direct de Întrebări și Răspunsuri.

 • Webinariile Basic și Advanced

  Aceste webinarii vă vor arăta cum în materie de câteva minute să vă vindecați profund, atât dvs cât și alte persoane sau animalele dvs. Veți învăța cum să practicați AC ca să ușurați suferința fizică și emoțională, să vindecați la distanță, să aplicați efectele de regenerare ale metodei asupra problemelor relaționale și financiare, inclusiv să vă învățați copii. Veți învăța cum să aplicați AC la nivel de grup, cum să găzduiți un grup de sesiuni de practică AC și cum să vă creați programul personalizat de 90 de zile pentru pace interioară și vindecare profundă.

 • QE Basic Live Webinar (1 zi)

  Aflați cum să descoperiți Eusentimentul, “secretul” procesului de vindecare rapidă AC. Începem cu triangulația, o metodă ușoară și rapidă bazată pe Eusentiment. De aici progresăm către AC individual, AC la distanță, AC Emoțional și AC Extins. Veți practica vindecarea cu ajutorul partenerilor și o veți simți direct. În urma parcurgerii acestui webinar live veți putea aplica AC asupra dvs, familiei, prietenilor, animalelor etc.

 • QE Advanced Live Webinar (1 zi)

  Acest webinar duce beneficiile incredibile ale AC la nivelul următor. Subiectele discutate includ AC Grup/Pace Mondială, AC Cultivat și AC pentru copii.Veți învăța cum să depășiți dificultățile financiare, cum să aveți relația perfectă și cum să comunicați din inimă. Veți învăța de asemenea Mersul Spațial (Spacing Walking), un mod de a experimenta conștientizarea pură cu privire la toate aspectele vieții de zi cu zi. Și, în final, veți învăța cum să integrați Antrenarea Cuantică în cadrul familiei/casei pentru rezultate maxime. Pentru a participa la acest Webinar este obligatoriu să fi parcurs mai întâi Webinarul QE Basic.

 • QE Webinar Introductiv

  În cadrul acestei introduceri în Antrenarea Cuantică veți explora personal modul în care aceasta acționează. AC este procesul de vinecare rapidă care schimbă vieți la nivel mondial. Dr. Frank Kinslow va explora alături de dvs principiile simple dar totodată profunde care au făcut din metoda Kinslow un fenomen global. Acesta ilustrează clar principiile cu ajutorul exercițiilor pe care le puteți aplica cu rezultate imediate. Această prezentare este modalitatea perfectă de introducere pentru toți cei care doresc să înțeleagă cum un proces simplu, ușor de folosit poate crea vindecare rapidă și armonie în corp și minte.

 • Ce vei primi în calitate de cursant al Webinarilor QE Basic și Advanced:

  Suport de curs tradus în limba română și Certificate of Completion (Diplomă de participare)

Asemeni majorității oamenilor și domnul doctor Frank Kinslow și-a pus multe întrebări cu privire la scopul vieții sale și nu s-a simțit niciodată pe deplin împlinit cu aceasta. Însă pentru că s-a aflat la locul potrivit în momentul potrivit a descoperit o nouă metodă pentru a fi fericit, iar acum vă poate învăța și pe dvs. cum să o puneți în practică! Este mult mai ușor decât credeți. Prin împărtășirea acestei metode în diferite state ale lumii s-a dovedit că funcționează indiferent de mediul cultural, naționalitate, personalitate, etc. Cursanții au devenit mai sănătoși, mai fericiți, și-au aflat scopul în viață.... iar dvs. puteți fi la fel! Cu siguranță aveți anumite probleme care vă fac viața mai grea, în loc să fie o bucurie este mai degrabă o luptă. Prin urmare, simțiți anxietate, teamă, dormiți prost, sunteți deprimat(ă), vă înfuriați ușor, mâncați nesănătos. Suferința vă poate fi de natură fizică, emoțională, spirituală sau socială. Este posibil să vă afecteze de ani de zile, însă nu contează...

Beneficiază de Oferta Early Bird!

O reducere suplimentară de 10% din prețul webinarului se va aplica în cazul achitării până în data de 01.05.2021

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Primeste oferta specială numai pentru cursanții din România:

posibilitatea participării a două persoane la pretul de 1 cursant cu condiția să participe împreună în fața aceluiași ecran. Avantaje: 50% din prețul cursului plus primirea diplomei de participare de către ambii cursanți.